Şehit Ali Eşref Ayyıldız İlkokulu

Vizyon: İki gününün aynı geçmesini zarar olarak algılayan ve her yeni güne yeni öğretiler ve güzellikler sığdıran öğrencilerimizin olması.

Misyon: İnsani erdemleri benimsemiş, demokrasiye ve insan haklarına saygılı, eleştirebilen, sınırları aşıp dünya insanı olabilen, öğrenmeyi ömür boyu süren bir disiplin olarak gören, dürüst, ahlaklı, mutlu bireyler yetiştiren; öğrenci merkezli bir kurum olmak.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Servis Bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Köy halkı gayet cana yakın insanlar olup eğitime ve eğitimciye karşı son derece alakadardırlar.

WEB - https://sehitaliesrefayyildizilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KIRKKUYU MAH. KIRKKUYU KÜME EVLERİ KIRKKUYU ILK OKULU BLOK NO 52 EĞİL / DİYARBAKIR

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okula bitişik halde 2 odalı banyo ve tuvaleti olan lojman bulunmaktadır fakat bakımsız bir durumda olup depo olarak kullanılmaktadır.

Ulaşım Ulaşım özel araçla sağlanmaktadır. Eğil Diyarbakır arası araç seferleri vardır fakat köy ana yoldan 6 km içerde olduğundan bireysel araç gerekmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Diyarbakır´a 40, Eğil´e 10 km uzaklıktadır. Okulun konumu haritada doğru işaretlenmiştir.